Netti on täynnä meemejä, kuvia ja sanoja yhdisteleviä internet-ilmiöitä, jotka kuvaavat hauskasti ja osuvasti ajankohtaisia aiheita ja/tai henkilöitä, ja niitä olet todennäköisesti lukenut niin Facebookista kuin Instagramistakin.

Twitter on suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi some-kanava, mutta joka on varsinkin rapakon takana erittäin suosittu. Twitterissä leviävät omat sanalliset meeminsä, joissa aiheina ovat yleensä kaikille tutut arkiset tilanteet ‒ jotka kuitenkin ovat niitä kaikista hauskimpia!

Nyt tarjoamme teille sopivasti näin maanantaina kasan twiittejä paikasta, jossa vietämme kolmasosan päivästämme: työpaikalta!

Hauskat twiitit työpaikalta ‒ älä lue töissä!

Hauskat twiitit työpaikalta!

Tämä twiitti saa minut miettimään, onko työpaikallamme vain erittäin hyvä meininki vaiko pitäisikö alkaa katsella muita töitä…?

Lue nämä hauskat twiitit töistä, voitko samaistua?

Tässäpä kätevä vinkki kaikille työuraansa aloitteleville nuorille!

Töihin liittyvät hauskat twiitit naurattavat netissä.

Äh, juuri tänään toivo, optimismi ja positiivisuus sattuivat jäämään kotiin ja kaiken lisäksi on vielä maanantai. Harmi.

Mitä? Tunnemmeko me? Eeei, sekoitat minut sisarukseeni. Ei se mitään, sitä sattuu kaikille. Heippa sitten!

Teen työtä elääkseni, en toisin päin. Joskus en edes sitäkään.

Vähän hauska idea! Piristää kaikkien lounastuntia kummasti. Harmi, että itse aina unohdan tuoda eväät.

Se, että tämän twiittaajan työkaverit eivät ymmärrä tätä vitsiä, menee yli ymmärrykseni.

Mikä kumma siinä tosiaan on, että saatat olla toimettomana päiväkausia, mutta juuri sinä päivänä kun olet ilmoittanut, että teet vain puolikkaan päivän, olet firman kallein aarre.

Kotitoimisto ei aina ole hyvä idea. Varsinkaan sosiaaliselle perhoselle.

Tässäpä vasta harvinaisen rehellinen työnhakuilmoitus. Pitäisiköhän kokeilla?

Testattu. Toimii. Voi kuinka keskittyneeltä voinkaan näyttää! Työkavereiden ilmeistä päätellen moni heistäkin harrastaa tätä, eivät vain mokomat kehtaa myöntää.

Fiksu aloittaa sairaspäiväsuunnitelman hyvissä ajoin jo päivää tai jopa kahta aikaisemmin. Köh köh kun kurkku onkin kipeänä. Päätäkin jomottaa ihan eri tavalla kuin yleensä.

Lisää hauskoja twiittejä työpaikalta löydät klikkaamalla tästä. Hauskaa viikon alkua!