Mitä tahansa oletkaan mieltä sinkkuna olemisesta, et voi kieltää ettet tunnistaisi itseäsi edes yhdestä näistä kohdista ollessasi sinkku. Seuraavia asioita on varmasti kaikki sinkkunaiset käydeet läpi jossain vaiheessa.

1. Olet pohtinut, millaista olisi olla naimisissa ystäväsi puolison kanssa
asiat joita sinkkunaiset tekevät
lähde

Ystäväsi ja hänen miehensä ovat oikea esimerkkipariskunta. ”Mitenköhän minä sopisin yhteen hänen kanssaan…?”

2. Ostat jokaisille ensitreffeillesi uuden asukokonaisuuden
sinkkunaiset

Siitäkin huolimatta että vaatekaappisi jo valmiiksi pursuaa vaatteita!

3. Saatat päästää ihokarvasi rehottamaan suorastaan hävyttömäksi
mitä sinkkunaiset tekevät
lähde

Ei seksiä tiedossa? Sheiveri pääsee lomalle!

4. Olet tehnyt Pinterestiin hääaiheisen taulun ja lisännyt sinne kuvia häämekoista. Vähintäänkin tykkäilet hääaiheisista inspiraatiokuvista Instagramissa, vaikka olisit itse sinkku.
hääaiheinen taulu
lähde

Tiedät ettet ole sinkku lopun elämääsi ja menet vielä naimisiin joku kaunis päivä. Miksi sinkkuutesi pitäisi estää suunnittelemasta tulevia häitäsi ja unelmoimasta mitä upeimmista hääpuvuista?

5. Sinkkunaisen oma mielipide sinkkuudesta vaihtelee vähän väliä – sinkkuna oleminen on oikein mukavaa, vai onko sittenkään?
iloinen-surullinen-lapsi

Ensin tunnet itsesi itsenäiseksi, vapaaksi taivaan linnuksi, jota ei estä kukaan eikä mikään. Hetken päästä kuitenkin unelmoit elämäsi rakkauden löytämisestä (sekä tietenkin leffakaverista ja iltojen kuherteluseurasta).

6. Kysyt hyvin usein: ”Onko hän sinkku?”
onko hän sinkku
lähde

Kahvilassa ystäväsi kertoo uudesta miespuolisesta työkaveristaan, joka on älykäs, hauska ja kaiken lisäksi komeakin. ”Onko hän sinkku?”, kysyt. Tottakai sinun täytyy tietää, jos voisit vaikka päästä tapaamaan tätä kultakimpaletta ystäväsi kautta.

7. Innostut, kun ystäväsi ja hänen renttupoikaystävänsä välit tulehtuvat
sinkkunaisten top 10
lähde

Jos mies olisi enemmän ystäväsi tasoa, et todellakaan toivoisi heidän eroavan. Mutta kun kyseessä on poikaystävä, joka ei todellakaan ansaitsisi ystäväsi arvoista naista, oikeasti toivot että voisit olla sinkkuja yhdessä.

8. Koet ohimeneviä ihastuksia useita kertoja päivässä
ohimeneviä ihastuksia

Tämä on luultavasti sinkkuuden parhaita puolia. Saat rauhassa tsekkailla kaikkia vastaantulevia komistuksia, oli kyseessä sitten yliopisto, kuntosali tai yökerho. Maailma on sinun (tai ainakin voit unelmoida niin)!

9. Kun klubilla soi Beyoncén ”All the single ladies”, tanssilattia on sinun!
sinkkuna tanssilattia on sinun

Tämän voivat kaikki sinkkunaiset tunnustaa. ”Vapaus! Olemme upeita! Me emme tarvitse miehiä!” Dance like nobody is watching…

10. Käyt jatkuvaa mielentaistoa siitä, onko satunnainen seksi todella sen arvoista, että se ei edes oikeasti tunnu niin hyvältä?
onko satunnainen seksi sen arvoista
lähde

Vakituinen kumppani on jo oppinut, mistä pidät sängyssä. Voi kunpa yhden illan jutuissakin voisi hypätä suoraan siihen vaiheeseen!

Lähde