Tämä nuori nainen on yksi niistä monista ihmisistä, joka on joutunut raiskauksen uhriksi. Hän haluaa jakaa koskettavaa tarinaansa internetissä auttaakseen muita seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneita.

”Tapahtuma murskasi koko elämäni. Tunsin oloni totaalisen yksinäiseksi, pelokkaaksi ja hämmentynyneeksi. Aluksi ajattelin sen olleen oma vikani. Ehkä en ollut taistellut tarpeeksi kovasti vastaan. Vihasin itseäni, koska oli ”antanut” sen tapahtua. ”

”Myöhemmin tajusin, että kun jotain näin kamalaa tapahtuu, ei ole oikeaa tai väärää tapaa reagoida. Tajusin, etten ollut syypää tapahtumaan ja menin kertomaan asiasta poliisille. Kun ihmiset saivat tietää asiasta, tuntui ettei kukaan uskonut minua. Kämppikseni, joka on raiskaajani ex-tyttöystävä, teki kaikkensa todistaakseen minun olevan valehtelija.”

nainen.raiskaus-sketsi

”Arkielämä oli yhtä helvettiä. Ainut pakopaikka, jossa pystyin keskittymään oli työpaikkani. Jutun tutkinta eteni hitaasti ja minun teki mieli luopua syytteistä moneen otteeseen vain, koska olin niin väsynyt siihen kaikkeen. Lopulta raiskaaja tunnusti syyllisyytensä. Tästä huolimatta osa ihmisistä ajatteli koko raiskauksen olevan keksimäni valhe. ”

sketsi-raiskaus-nainen

”Julkaisin nämä kuvat, koska en halua kenenkään raiskauksen kohteeksi joutuneen tuntevan olevansa yksin. En olisi ikinä uskonut tarinani olevan näin voimakas. Kaikki hokevat, kuinka rohkea olen puhuessani tapahtuneesta avoimseti. Itse en näe sitä rohkeutena. Se on vain minun tapani selviytyä tästä kaikesta. perheeltä, ystäviltäni ja jopa tuntemattomilta saamani tuki on ollut tärkeää. Tottakai aina tulee vastaan myös negatiivisia tyyppejä, jotka yrittävät saada kaltaiseni kaatumaan, mutta onneksi itse pystyn olemaan välittämättä heidän kommenteistaan.”

luonto-kuva-nainen-sketsi

kuva-nainen-luonto-sketsi

nainen-raiskaus-luonto-sketsi

nainen-raiskaus-sketsi-luonto

nainen-luonto-kuva-sketsi

luonto-nainen-sketsi-raiskaus

nainen-raiskaus-sketsi

nainen-luonto-sketsi-kuva

nainen-end-sketsi

Kuvat: Megan Blasdel Photography

Lähde