Oudoimmat Guinnessin maailmaennätykset – katso kuvat

Joskus ihmiset yrittävät toinen toistaan hullunkurisempia asioita saadakseen nimensä Guinessin ennätysten kirjaan. Kirjasta löytyykin iso liuta toinen toistaan oudompia maailmanennätyksiä. Esittelimme osan oudoimmista ennätyksistä, jotka oikeasti löytyy Guinnessin ennätysten joukosta. Katso hulluimmat ja oudoimmat maailmanennätykset.

Hassan al-Zayyat esittelee kuvassa valtavan suurta kirjaa, johon hän on kirjoittanut käsin koraanin sisältämät tekstit. Miehen teos pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan mailman suurimpana käsin kirjoitettuna koraanina.

hulluimmat ennätykset1

 

Kuvassa oleva paperista ja puusta valmistettu lohikäärmettä esittävä teos on yli 800 metriä pitkä. Tämä Latern Festivaalia varten Kiinassa valmistettu teos on pisin koskaan valmistettu paraati-ikoni. Tämä tempaus pääsi myös Guinessin ennätysten kirjaan.

hulluimmat guinnessin ennätykset

Romanialaisnainen rikkoi Guinnessin ennätyksen pitäen yllään maailman pisintä morsiuspukua.

erikoisimmat guinessin ennätykset

Kuvasas oleva pariskunta yrittää rikkoa Guinnessin ennätystä maailman pisimmästä suudelmasta. Nykyinen ennätys on 58 tuntia, 35 minuuttia ja 58 sekunttia.erikoisimmat guinness ennätykset

 

Thaneshwar Guragai –niminen mies teki ennätyken pyörittämällä koripalloa hammasharjan päässä 22,41 sekunnin ajan. erikoisimmat ennätykset
Attila Banyai teki ehkä hulluimman Guinessin maailmanennätyksen ikinä, kun hänen ylitsensä ajettiin tavallisella katumaasturilla.
Erikoisimmat guinness ennätyset

 

Kuvassa kuuden hengen joukkue rikkoi Venäjän ennätyksen tekemällä maailman isoimman kupin Cappuccino-kahvia. Guinessin ennätysten kirjaan tällä hullulla tempauksella ei kuitenkaan päässyt, sillä tämän hetkinen Guinnessin maailmanennätys on 4250 litran cappuccino-kuppi.hulluimmat ennätykset

 

Kokit käyttivät tuhansia kiloja raakaa kalaa rakentaessaan maailman suurinta sushi-mosaiikki –teosta.sushi ennätys

 

Lähde


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.