Katso miten korjataan rikkoutunut vetoketju kotikonstein

Kaikilla on se lempihuppari, takki tai laukku, jonka vetoketju on pettänyt. Se ei enää sulkeudu kiinni vetäessä, vaan aukeaa uudelleen. Oletko tiennyt että tämä erittäin harmittava ongelma on usein helposti korjattavissa kotikonstein?

Seuraavalla videolla nähdään miten rikkoutuneen vetoketjun voi korjata helposti kotona. Videolla vetoketjuyrityksen työntekijä kertoo vetoketjujen rikkoutumisen syynä olevan yleensä sen kuluminen ja vetoketjun kiinnittäjäosan hampaiden ”avautuminen”. Itse vetoketjujen mies kertoo olevan erittäin kestäviä. Seuraavaan korjaukseen tarvit ainoastaan tavalliset pihdit, joilla puristaa kiinnittäjäosaa. Katso videolta mallia, miten löystyneen vetoketjun saa korjattua takaisin uuden veroiseksi.

Muista puristaa ketjun kiinnitysosaa aluksi varovasti, jotta sisällä olevat hampaat eivät taivu liian lähelle toisiaan. Jos hampaat kiristyvät liiaksi, vetoketju ei liiku kunnolla ja se pahentaa ketjun kulumista. Vetoketju voi myös jumittua kokonaan. Purista siis kiinnitysosaa pihdeillä tasaisesti molemmilta puolilta ja kokeile välillä ketjun toimivuutta. Jos ketju ei toimi ensimmäisellä kerralla, käytä enemmän voimaa ja toista kokeilu kunnes ketju alkaa jälleen toimia.

Videon ammattilainen muistuttaa että kaikki laadukkaat vetoketjut ovat uskomattoman kestäviä ja useimmiten ne saa korjattua tällä kikalla jopa useita kertoja. Katso ja nappaa vinkit talteen seuraavalta videolta.

Näin korjaat vetoketjun kotikonstein:

Jaa vinkki myös kavereillesi:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.