Kaksoset tapaavat ensi kertaa – mitä tapahtuu? Katso video!

Kiinan väkiluku on lähes 1,4 miljardia ihmistä. Käsittämätön määrä näin suomalaisesta näkövinkkelistä katsottuna. Kaksoset eivät ole mikään harvinaisuus maailman väkirikkaimmassa maassa, vaikka syntyvyyttä pitkään koetettiin säännöstellä. Toinen, edes lähelle Kiinaa väkimäärässä yltävä maa on Intia, jossa on noin 1,3 miljardia ihmistä.

Olosuhteet eivät aina ole olleet otolliset omista lapsista huolehtimiseen ja siksi moni perhe antoi vastasyntyneet lapsensa adoptioon. Niin myös tässä tapauksessa kun kaksoset päätyivät adoptioon Amerikkaan – tosin eri perheisiin.

Kun vettä on ehtinyt virrata Mississippi-joessa jonkun verran, kaksostytöt näkevät toisensa ensimmäistä kertaa. Periamerikkailaiseen tapaan tämä tietysti tapahtuu tv-ohjelmassa. Se ei kuitenkaan tee asiasta yhtään vähemmän koskettavaa, joten vahva katsomissuositus tälle videolle!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti