Kaksoset tapaavat ensi kertaa – mitä tapahtuu? Katso video!

Kiinan väkiluku on lähes 1,4 miljardia ihmistä. Käsittämätön määrä näin suomalaisesta näkövinkkelistä katsottuna. Kaksoset eivät ole mikään harvinaisuus maailman väkirikkaimmassa maassa, vaikka syntyvyyttä pitkään koetettiin säännöstellä. Toinen, edes lähelle Kiinaa väkimäärässä yltävä maa on Intia, jossa on noin 1,3 miljardia ihmistä.

Olosuhteet eivät aina ole olleet otolliset omista lapsista huolehtimiseen ja siksi moni perhe antoi vastasyntyneet lapsensa adoptioon. Niin myös tässä tapauksessa kun kaksoset päätyivät adoptioon Amerikkaan – tosin eri perheisiin.

Kun vettä on ehtinyt virrata Mississippi-joessa jonkun verran, kaksostytöt näkevät toisensa ensimmäistä kertaa. Periamerikkailaiseen tapaan tämä tietysti tapahtuu tv-ohjelmassa. Se ei kuitenkaan tee asiasta yhtään vähemmän koskettavaa, joten vahva katsomissuositus tälle videolle!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.