Jotkut ulkomaalaisten mielestä arkiset asiat voivat olla pelottavia suomalaiselle.

Finnish Nightmares -ryhmä tekee suomalaisille aroista asioista hauskoja kuvia. Mikään ei pelota suomalaista yhtä paljon kuin Small talk tai se että tuntematon istuu viereen ruuhkabussissa.

Hauskat kuvat suomalaisista on hetkessä saanut hurjan suosion sosiaalisessa mediassa. Keräsimme hauskimmat meemit suomalaisista Finnish Nightmares -facebook sivulta. Katso seuraavat kuvat.

 

  1. Tähän pelottavaan tilanteeseen et haluaisi joutua julkisilla liikkuessasi. Stop-nappi ei toimi ja joudut huutamaan kuskia pysähtymään. Tilanteesta entistä pahemman tekee se, ettei kuski kuule ensimmäisellä kerralla ja joudut toistamaan.
    suomalaisten pelot

 

2. Se tunne kun tuntematon katsoo sinua silmiin, ja alkaa hymyillä. Suomalaiselle tämä on erittäin pelottava hetki.
suomalaisten pahimmat pelot

 

3. ”Small Talk” erityisesti siihen tottuneen ulkomaalaisen kanssa on täysin outo tilanne suomalaiselle. Jälkikäteen suomalainen saattaa ajatella onnistuneensa keskustelussa hyvin, vastasihan hän sentään kaikkiin kysymyksiin. Tämä hauska kuva on kerännyt yli 10000 tykkäystä facebookissa ja noteerattu myös ulkomaalaisten keskuudessa.

suomalaisten small talk

 

4. Seuraavassa kuvassa esiintyvä tilanne on kaikkien suomalaisten pahin pelko. Mitä jos joku tuntematon istuu viereen ruuhkabussissa? Vielä pahemman tilanteesta tekee se, että tuntematon alkaa vielä jutella jotain.

hauskat suomi jutut

 

5. Työpaikalla Small talkin lisäksi suomalaiset pelkäävät kehutuksi tulemista ja jalustalle nostamista.

hauskat suomi meemit