Näin Arnold Schwarzenegger on muuttunut – Katso Iso-Arska kuvat

Schwarzenegger nousi julkisuuteen menestyksekkään kehonrakennusuransa myötä. Mies voitti urallaan kaikki suurimmat kansainväliset kehonrakennuskilpailut. Schwarzenegger voitti myös lajin arvostetuimman Mr. Olympian tittelin ennätykselliset seitsemän kertaa.

Netissä onkin nähtävillä Schwarzeneggerin legendaarisia sali- ja kehonrakennus-kuvia, joihin on painettu motivaatiotekstejä. Suomessa Iso-Arskana tunnettu mies haaveili näyttelijän urasta jo teininä ja pääsikin menestyksekkään urheilu-uran ja sen tuoman julkisuuden ansiosta kokeilemaan siipiään myös Hollywood elokuvissa.

Nykyään Arska onkin suurelle yleisölle tunnetumpi nimen omaan menestyksekkäiden elokuvarooliensa ansiosta. Schwarzeneggerin läpimurto näyttelijänä tapahtui 1980-luvun alkupuolella hänen tähdittäessään menestyselokuvia Conan Barbaari (1982) ja Terminator (1984).

Seuraavassa kuvassa nuori Schwarzenegger poseeraa esitellen huimia lihaksiaan:

Näin Schwarzenegger on muuttunut
Kuva: schwarzenegger.com

Tänä vuonna 2016 Schwarzenegger täyttää 69-vuotta. Mies ei aina ole ollut ”Iso-Arska”, vaan koko on tinkimättömän, vuosia kestäneen salitreenin tulosta. Vielä nykyäänkin Arska on tuttu näky kehonrakennuskilpailuiden yleisössä ja alan suuret kilpailut kantavat Arnold-nimeä. Seuraavalla videolla esitellään Iso-Arskan muodon muutosta vuosien varrelta. Katso miten Arnold Schwarzenegger on muuttunut yli 50 vuoden aikana, kuvia löytyy 17-vuotiaasta aina 69-vuotiaaksi.

Näin Arnold Schwarzenegger on muuttunut vuosien varrella:

Video on peräisin The master -youtube kanavalta.

Jaa video Arskan muodonmuutoksesta myös kavereillesi:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.