Schwarzenegger nousi julkisuuteen menestyksekkään kehonrakennusuransa myötä. Mies voitti urallaan kaikki suurimmat kansainväliset kehonrakennuskilpailut. Schwarzenegger voitti myös lajin arvostetuimman Mr. Olympian tittelin ennätykselliset seitsemän kertaa.

Netissä onkin nähtävillä Schwarzeneggerin legendaarisia sali- ja kehonrakennus-kuvia, joihin on painettu motivaatiotekstejä. Suomessa Iso-Arskana tunnettu mies haaveili näyttelijän urasta jo teininä ja pääsikin menestyksekkään urheilu-uran ja sen tuoman julkisuuden ansiosta kokeilemaan siipiään myös Hollywood elokuvissa.

Nykyään Arska onkin suurelle yleisölle tunnetumpi nimen omaan menestyksekkäiden elokuvarooliensa ansiosta. Schwarzeneggerin läpimurto näyttelijänä tapahtui 1980-luvun alkupuolella hänen tähdittäessään menestyselokuvia Conan Barbaari (1982) ja Terminator (1984).

Seuraavassa kuvassa nuori Schwarzenegger poseeraa esitellen huimia lihaksiaan:

Näin Schwarzenegger on muuttunut
Kuva: schwarzenegger.com

Tänä vuonna 2016 Schwarzenegger täyttää 69-vuotta. Mies ei aina ole ollut ”Iso-Arska”, vaan koko on tinkimättömän, vuosia kestäneen salitreenin tulosta. Vielä nykyäänkin Arska on tuttu näky kehonrakennuskilpailuiden yleisössä ja alan suuret kilpailut kantavat Arnold-nimeä. Seuraavalla videolla esitellään Iso-Arskan muodon muutosta vuosien varrelta. Katso miten Arnold Schwarzenegger on muuttunut yli 50 vuoden aikana, kuvia löytyy 17-vuotiaasta aina 69-vuotiaaksi.

Näin Arnold Schwarzenegger on muuttunut vuosien varrella:

Video on peräisin The master -youtube kanavalta.

Jaa video Arskan muodonmuutoksesta myös kavereillesi: