Miten käy raa-an kananmunan syvällä veden alla? Katso hauska tiede-video

Netin syövereistä löytyy jos jonkinmoista hyödyllistä tietoa. Sketsi.netin toimitus on sen sijaan erikoistunut etsimään hieman turhempaa, mutta sitäkin hauskempaa nippelitietoa. Tänään esittelemme kaikkia askarruttaneen myytin, miten käy kun tavallinen raaka kanamuna rikotaan veden alla?

Seuraavalla videolla nähdään, kun sukeltaja rikkoo munan 18 metriä vedenpinnan alapuolella. Veden paine on tässä syvyydessä noin 2,8 kertaa voimakkaampi kuin ilmakehän paine, joten se pitää raa-an kananmunan koossa kuoren rikkomisesta huolimatta.

Lisää myytinmurtamiseen ja nippelitietoon liittyviä videoita löydät alapuolelta ja sivujemme Hauskat Videot -osiolta.

Video: Kuinka käy, kun raaka kananmuna rikotaan veden alla:

Jaa juttu myös kavereillesi:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.