Päiväkoti siirrettiin vanhainkotiin – vanhusten elämä muuttui välittömästi!

Kuva: Youtube

Vanhainkodit merkitsevät monelle vanhukselle yksinäisyyttä, sekä paikkaa missä elää ja odottaa elämän seuraavaa koitosta. Tätä tulisi muuttaa jollain tapaa, sillä vanhukset kaipaavat myös muuta virikettä kuin vaan toisten vanhusten sekä hoitajien seuraa! Aivan samalla tavalla nuoret tarvitsevat aikuisen seuraa, lapsista puhumattakaan.

Tässä kokeessa kaksi kärpästä lyötiin yhdellä iskulla kun päiväkoti siirrettiin vanhainkotiin! Tällä tavoin lapset ja vanhukset saavat leikkiä keskenään, ja molemmille on luvassa mukavaa ja hauskaa seuraa hieman eri-ikäisten ihmisten kanssa. Voi tätä ilon määrää kun lapset ja vanhukset kohtaavat! Katso tämä video joka koskettaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti