Koiranpennut juoksevat syömään liukkaalla lattialla – katso hauska video!

Kuva: omnifeed.com

He jotka ovat joskus omistaneet koiran, tietävät kuinka nopeasti aika kuluu ja koiranpennut kasvavat. Yhdessä pienessä hetkessä pienistä pennuista kasvaa täysikasvuisia koiria! Jotkut asiat eivät kuitenkaan koskaan muutu. Koiran luonne pysyy samana vaikka aikaa kuluisi.

Nämä kaksi kultaista noutajaa, Colby ja Bleu ovat kasvaneet jo reilusti aivan ensimmäisistä pentuajoistaan. Heillä on matkaa vielä aikuisuuteen, mutta ruokahalu tulee pysymään aina samana. Kun koirat saavat tietää että illallinen on katettu, alkaa huima juoksukilpailu ruokakupille! Kumpi ehtii ensin? Vaikka lattia olisi liukas ja tassut luistaisivat, ei millään ole väliä jos kohta on ruoka-aika! Katso hauska video koirien hidastetusta juoksusta syömään!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti