Yli seitsemän metrin pituinen anakonda puri poliisia käsivarteen Brasiliassa.

Brasilian poliisi sai ilmoituksen paikalliselta maatilalta löytyneestä, yli seitsemän metrin pituisesta anakondasta. Neljä poliisia lähti maatilalle siirtämään jättiläiskäärmettä pois ihmisasutuksen keskeltä. Heillä ei ollut vielä aavistustakaan siitä, että he saattaisivat joutua päivän ruokalistalle.

Videolla näkyy, kuinka kiinniottitilanteessa anakondan päätä kuljettavan poliisimiehen ote alkaa pettää voimakkaan anakondan rimpuillessa hänen käsissään. Anakonda käyttää välittömästi tilaisuuden hyväkseen ja tarttuu valtavilla leuoillaan poliisimiehen käsivarteen.

Kolme muuta poliisia yrittävät kaikin voimin saada kolleegaansa irti käärmeen otteesta. Lopulta, epätoivoisen ja puuduttavan taistelun päätteeksi miehet onnistuvat vääntämään anakondan leuat auki ja haavoittunut poliisi pelastuu.