Norjalaisella miehellä oli unelma. Hän ei halunnut ryhtyä ammattiurheilijaksi tai maailmankuuluksi pop-tähdeksi. Mies nimeltä Markus Moestue ei myöskään halunnut mainetta tai mammonaa, vaan hänen ainoa intohimonsa oli ratsastaa dinosauruksen selässä läpi Norjan.

lähde
lähde

Kuitenkaan, kun dinosauruksia ei löydy jokaisesta kadun kulmasta, niin hän päättikin rakentaa oman versionsa 2000-luvun dinosauruksesta. Mies aloitti projektinsa yhdistämällä kolme polkupyörää yhteen ja sattuikin keksimään ylivoimaisen renkailla varustetun dinosauruksen!

lähde
lähde

Rakentaminen oli varmasti itsessään hauska projekti, mutta miehen tarkoitusperät eivät jääneet pelkästään dinosauruksella ajeluun. Dinosauruksen rakentamisen taustalla oli levittää sanomaa nuorten lasten uskonnon opetuksen joustamattomuudesta sekä selvittää maailmalle, että alkujen aikoina ihmiset ja dinosaurukset elivät samassa maailmassa!