Olet varmasti kuullut kavereidesi lauseen: ” Hän on täysin ylitse sinun tasosi!”

Nämä mitättömät sanat yhdistettynä keskenään lamaannuttavat lähestymistä unelmiesi naiseen. Miten sitten miehet, jotka ovat täysin erilaisia kuin seurustelukumppaninsa, tekevät tämän? Vastaus on yksinkertainen: he eivät luovuta vaan käyttävät hyväkseen omia vahvoja puoliaan!

Miesten tulisikin keskittyä enemmänkin oman viehättävyydensä ylläpitämiseen ja käyttää järkeään hyväkseen naista lähestyttäessä. Katso nämä kahdeksan vinkkiä, joiden avulla voit saavuttaa kateissa olevan elämäsi prinsessan!

1. Kunnioita hänen älyään
giphy-1

Toiset naiset ovat sekä kauniita, että fiksuja. Pelkästään ulkokuori ei kerro ihmisestä kaikkea! Yritä päästä naisen pään sisään ja keskity enemmän hänen sisäisiin, kuin ulkoisiin piirteisiin. Tällä tavoin viestit hänelle, että et ole kiinnostunut juurikaan hänen viehättävästä ulkonäöstään! Olet ehkä erilainen, kuin muut miehet..tai ainakin viestit tämän hänelle!

2. Käytä omaa järkeäsi

giphy-2

Jos et sattumoisin ole veistosmainen adonis, niin järki ja ulosantisi on sinun suurin valttikorttisi. Osoita hänelle, kuinka olet asioista perillä, mutta älä vahingossakaan anna ylimielistä kaikkitietävän kuvaa itsestäsi! Ole itsevarma, äläkä epäröi kertoa kantaasi keskustelun aikana erilaisiin asioihin!

3. Pidä sosiaalisen median päivitykset kurissa
giphy-8

Tärkeä nyrkkisääntö: kun saat viehättävän naisen puhelinnumeron, älä missään nimessä ota yhteyttä heti samana päivänä. Suositeltavaa on pitää edes päivä tai kaksi välissä ennen kuin ryhdyt toimeen!

Mikään ei ärsytä kaunista naispuolista ystävääsi yhtä paljoa, kuin tilanteet joissa olette olleet kaksin ja merkitset tämän tapahtuman esimerkiksi Facebookiin. Älä mene tilanteiden edelle, vaan anna naiselle vastuu ensiaskeleen ottamiseen sosiaalisessa mediassa. Kun teidän tapailemisenne on vakiintunut ja näette yhä useammin, niin on jo itsestään selvää, että maailma saa tietää yhteisestä ajanvietostanne.

4. Pidä hauskaa

giphy-4

Hauskan pitäminen ei ole pahitteeksi. Yhteinen ajanviettonne tulisi koostua yhteisistä nauruista ja jaetuista huvittavista tilanteista. Käytä mielikuvitustasi, ja jos vahingossa lausut väärän vitsin, niin paikkaa tilanne nauramalla itsellesi!

5. Älä pelkää olla romanttinen
giphy-5

Odota oikeaa hetkeä näyttää hänelle tunteesi. Älä tyrkytä itseäsi, vaan odota kun saat vastapuolelta toimintaan ohjaavia signaaleja. Mikään ei ole niin romanttista, kuin itsevarma mies, joka näyttää tunteensa oikealla hetkellä.

6. Älä painosta seksiin

giphy-6

Tämä pitäisi olla itsestään selvää. Tottakai, kun sinulla on kaunis nainen vierelläsi, niin haluaisit harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Jos hätäilet asian kanssa sinulle jää kaksi vaihtoehtoa: 1) Hän hylkää ehdotuksesi ja teet asioista entistäkin hankalampia tai 2) nainen säälii sinua ja suostuu ehdotukseesi, vaikka hän itse ei olisikaan halunnut kiirehtiä asian kanssa. Jos kemiat eivät toimikaan liian hätäisten päätösten vuoksi, niin jatkuva viaton tapailunne saattaa päättyä siihen pisteeseen!

7. Älä keskity hänen kauneuteensa

giphy-7

Jos ylistät hänen kauneuttaan, niin tulevan tapailun jännitys katoaa hyvinkin nopeasti. Sitä paitsi, jos hän on erittäin hyvän näköinen, niin hän on kuullut siitä todennäköisesti jo useampaan otteeseen. Hänen kauneutensa jatkuva kehuminen saattaa asettaa sinut altavastaajan asemaan ja tilanteen tylsyys astuu esiin!

Kehu ennemmin hänen sisäistä kauneuttaan, eli järkeä. Tällä tavoin et vaikuta liian innokkaalta, etkä pelota tätä kaunokaista heti karkuun käsistäsi!

8. Rentoudu

giphy-3

Viehättävä nainen lähestyy sinua. Tavallisesti ihmisten tapaaminen sujuukin kuin rasvattu, mutta tulevan elämäsi rakkauden ääressä asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Saatat lausua jotain varsin tyhmää tai jähmetyt paikoillesi, etkä keksi mitään järkevää sanottavaa.

Ota rennosti! Kiirehtiminen ei johda mihinkään. Vain sellaiset asiat mitkä kuumenevat nopeasti voivat jäähtyä sitäkin nopeampaa!