Jessica Kane on bloggari ja plus koon malli. Hän julkaisi hiljattain Instagram-sivuillaan uimapukukuvia itsestään ja sai valtavan kommenttivyöryn siitä, kuinka rohkea hän on uskaltaessaan paljastaa uhkean vartalonsa.

Kanen vastaus kommentteihin yllätti kaikki lukijat. Tässä suora lainaus hänen Instagram-sivuiltaan suomennettuna:

” TÄMÄ EI OLLUT ROHKEAA. Minulle on kerrottu, kuinka rohkea olen kun en peittele itseäni, mutta kokoni peitteleminen olisi vain rohkeutta, jos minua oikeasti kiinnostaisi ihmisten ajatukset. Uhraan aikana huolehtimalla asioista, jotka ovat oikeasti tärkeitä ja joita voin kontrolloida. Päivänä, jolloin kuva oli otettu välitin vain ja ainoastaan siitä, kuinka upealta näytän ja kuinka paljon aurinkoa sain otettua. Mitkä asiat sitten vaativat rohkeutta? Perheet jotka taistelevat vakavaa sairautta vastaan tai äidit, jotka taistelevat päihderiippuvuutta vastaan. Myös ihmiset jotka yrittävät päästä irti väkivaltaisesta käytöksestä tai tarvitsevat apua itsemurhan partaalla, varsinkin sellaiset ihmiset, jotka eivät voi enää hengittää maanpäällä sekuntiakaan pidempään. SELLAISET vastoinkäymiset vaativat rohkeutta, eikä minun rannalle valitsemani uimapukuni ylle pukeminen. Elämä on elämää, joten tarvitsee ainoastaan huolehtia sellaisista asioista, jotka oikeasti ovat tärkeitä.”

Alkuperäinen englanniksi:

”THIS WAS NOT BRAVE. I’ve been told how brave I am for not having a coverup, but going with out a wrap would only take bravery if I cared what others thought of me, but I don’t. I spend my time worrying about things I CAN control and this day, I was only thinking about how fab I felt and how much sun I was catching. Things that DO take bravery? A family battling tragic illness, a mother trying to beat addiction, a person trying to break free of domestic violence, reaching out for help when you have already planned your suicide and feel like you can’t breath one more day. THAT is brave. Not wearing a swimsuit at the beach. LIVE life and only worry about what really matters.”

uimapuku-ranta-sketsi

blogger-image-1562652139

jessica-kane-beachpose-sketsi

Lähde