Japanissa nuollaan ovenkahvoja, kun muualla pelätään koronatartuntoja

Japanissa nuollaan ovenkahvoja, kun muualla pelätään koronatartuntoja

Japanissa tehdään monenlaisia outoja asioita, joita on ainakin täältä Suomesta käsin joskus vaikea ymmärtää. Nyt siellä on meneillään sellainen trendi, jota ei juuri missään muuallakaan maailmankolkassa tällä hetkellä varmaankaan voida ymmärtää. Kaikkihan tietävät, että ovenkahvat, varsinkin julkisissa tiloissa, eivät ole kovin puhtaita. Niitä kun koskee paljain käsin, ja pistää kädet esimerkiksi suuhun, voi saada aika suurella todennäköisyydellä jonkinlaisen tartuntataudin.

Tällä hetkellä maailmassa pelätään koronaviruksen leviämistä, joten käsien puhtaudesta kannattaa pitää huolta. Mutta tämä japanilaisten trendi ei koske käsiä, vaan suuta, jolla nuollaan niitä ovenkahvoja. Sehän on silloin bakteereille ja viruksille suora reitti sinne, minne niiden ei pitäisi päästä. Tämä tapahtuma pitää tietysti kuvata, joten tässä niitä sitten on teidän ihmeteltäväksenne.

Lähde ja kuvat: SadAndUseless.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti