Nainen nimeltä Emma D’Sylva pelasti kuuron ketunpoikasen, kun kuulovammautunut kettu ei kyennyt itsestään huolehtimaan. Toddiksi nimetty ketunpoikanen oli löydettäessä vain neljä kuukautta vanha ja nyt 11 kuukauden ikäisenä se on kasvanut täysin kesyksi!

Toddin päivän rutiineihin kuuluu leikkiminen ja ulkoilu naisen kahden labradorinnoutajan kanssa! Emma kertoo myös, kuinka Todd innostuu suunnattomasti päivittäisen ruokailun koittaessa ja nauttii kun hänen mahaansa rapsutetaan!

– Ihmiset kyselevät minulta jatkuvasti, onko tuo kettu ja voiko sitä silittää. Lenkkeillessämme Todd kulkee rinnallani ja välillemme on muodostunut vahva side. Todd on todella samanlainen kuin koirat, mutta hänestä erottuu lievää ylivilkkautta. Hän tulee hyvin toimeen kahden koirani kanssa ja haluaa leikkiä heidän kanssa koko ajan, kertoo Toddin äitihahmona toimiva Emma.

Toddin kuurous on kuitenkin koitunut haastavaksi! Nainen kertoo, kuinka Toddia ei voi päästää missä tahansa vapaaksi, koska kuurouden vuoksi hän ei kuule kutsuaan. Tavallisesti ihmisten lähestyessä kettua, jähmettyy Todd hetkeksi paikalleen, kunnes lopulta rohkenee lähestyä hieman nuuhkimaan!

Katso tämän parivaljakon hellyyttävät kuvat!

Sketsi_Emma_Todd
Lähde
Sketsi_Kettu_Hauska
Lähde
Sketsi_Kettu_Ihminen
Lähde
Sketsi_Kettu_Nainen
Lähde
Sketsi_Nainen_Kettu
Lähde
Sketsi_Todd_Kettu
Lähde
lähde
lähde