Oravat ovat yksiä suloisimmista pikkuotuksista, mitä metsissämme elää. Näemme niitä melko usein, mutta niiden kanssa on vaikea päästä lähempään kontaktiin, sillä ihmisen lähestyessä ne yleensä loikkivat vikkelillä jaloillaan korkeille puun oksille.

Valokuvaaja Max Ellis on kuitenkin päässyt epätavallisen lähelle tätä pikkuoravaa. Jos oravan kanssa on vaikeaa jo muutenkin päästä tekemisiin, niin tilannetta ei ainakaan helpottanut se, että oli varsin sateinen päivä. Jos et vielä tiennyt, oravat eivät tykkää liikkua sateella ulkona piiloistaan.

Max Ellis on aikaisemminkin valokuvannut oravia leikkimässä erikoisten asioiden kanssa, mutta tällä kertaa hän päätti antaa oravalle sateenvarjon. Oravaa kun oli sangen vaikeaa saada ulos kolostaan sateisella säällä, Ellis päällysti pikkuisen sateenvarjon auringonkukansiemenillä ja maapähkinävoilla, jotta tämä pikkuveijari uskaltautuisi ulos sateeseen.

orava-sateenvarjon-alla-1

orava-sateenvarjon-alla-2
orava-sateenvarjon-alla-4

orava-sateenvarjon-alla-7

orava-sateenvarjon-alla.6

Lähde