Miehet kuulevat tulevansa isäksi – katso koskettava video heidän reaktioistaan!

Kuva: Youtube

Yhdysvalloissa juhlitaan tänään isänpäivää. Isänpäivä on juhlapäivä isyyden kunniaksi.  Tällä Doven koostamalla videolla näette miehiä jotka juuri saavat tietää olevansa isiä. Näiden perheiden tuleva äiti on videokuvannut tämän ainutlaatuisen hetken jonka näette videokoosteesta. Isyys on perheessä tärkeä asia, ja isäksi tulemisesta kuuleminen nostattaa tunteet pintaan monelle miehelle.

Jokaisen miehen reaktiot ovat uniikkeja, sekä kaikki koskettavat samalla tavalla! Isyys on upean hieno asia jota tulee kunnioittaa ja arvostaa. Vaikka Suomessa isänpäivää juhlitaankin eri aikaan kuin Yhdysvalloissa, on tämä sanoma aina ajankohtainen. Katso koskettava videokooste joka tuo sinullekin tunteet pintaan!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti