Mitä tapahtuu kun villieläin saa koiran kiinni? Katso video ja ylläty!

Jaguaarit ovat suuria kissaeläimiä, oikeastaan suurimpia läntisellä pallonpuoliskolla eläviä sellaisia. Jaguaarit ovat käyttäytymiseltään lähimpänä tiikereitä, eli ne ovat saalistavia petoeläimiä ja sen saaliseläimen valinta on hyvinkin sattumanvaraista. Sen voimakkaalla purennalla se tappaa nisäkkäitä harvinaisella tavalla; puremalla saalistaan suoraan kallon läpi.

Siksi tällaista vierailijaa ei olisi mukava saada tontilleen, varsinkin jos omistaa kotieläimiä, jotka kävisivät kätevästi tämän kissimirrin illallisesta. Nyt yksi hoitolaitos on päässyt todistamaan tällaista tilannetta, mutta lopputulos ei olekaan niin kauhistuttava kuin voisi ajatella.

Saamme säännöllisin väliajoin lukea netistä erilaisten eläinten harvinaisesta ystävyydestä. Nyt verkossa on video varmaan ensimmäisestä koiran ja jaguaarin välisestä ystävyydestä, joka saa kovapäisimmänkin kaverin heltymään!

Videolla näkyy, kuinka hoitolaitoksen Bullet-niminen Jackrussellinterrieri telmii, leikkii, nukkuu ja syö jaguaarikaverinsa kanssa. Kävi ilmi, että tämä kissapeto on otettu hoitolaitokseen pentuna ja se löysi Bulletista kaipaamansa leikkikaverin. Vaikka saalistus olisi tähän kissapetoon kuinka ohjelmoitu luonnon toimesta, näyttää siltä, että ystävyys voittaa kaiken.

Jaguaarin kasvettua isommaksi sen oli kuitenkin muutettava omalle yksityiselle alueelleen, ja hetken näytti siltä, että ystävysten yhteinen matka tulisi tiensä päähän. Laitoksen työntekijät huomasivat kuitenkin, kuinka Bullet ei esimerkiksi hievahtanutkaan kaverinsa häkin vierestä ja jaguaarikin itki toverinsa perään öin ja päivin. Lopulta heidän annettiin elää yhdessä samassa tilassa.

Ja tiedättekö mitä? Näistä kahdesta Bullet määrää tahdin! Katso hellyyttävä video alta!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti