Nämä ihmiset eivät katsoneet taakseen kuvaa ottaessaan – hauskat selfie-mokat

Oletko todistanut tällaista mokaa oikeassa elämässä?

YouTubesta löytyy hulvattoman hauska video, johon on koottu ihmisten erikoisia mokia – he eivät nimittäin tajunneet katsoa taakseen kun ottivat selfieitä. Videolla huomaa, mitä kaikkea kuvien taustalle voi jäädä, jos keskittyy vain omaan naamaansa: Suloisten naamakuvien taustalla on nimittäin haisevia kalsareita, paljaita peppuja, alastomia miehiä, keskisormia näyttäviä lapsia tai tirkisteleviä kummajaisia.

Kymmeniä kuvia kattavia video on hauskaa katsottavaa ja saa varmasti jokaisen meistä tästä lähtien katsomaan hieman tarkemmin, mitä kaikkea taustalle voikaan tulla. Olkaa varovaisia ja tarkistakaa kuvat ennen julkaisua!

Katso hauska video alta.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti