Älä katso alas! Nämä hurjapäät kiipeävät korkeuksiin ilman turvaköysiä ja kuvaavat kaiken selfie-kameroilla – katso video

Älä katso tätä videota, jos sinua vaivaa suuri korkeanpaikankammo.

NcCrullex-nimisen käyttäjän sivuilta löytyy hurja, miljoonia katselukertoja kerännyt video, jossa nuoret hurjapäät kiipeävät korkeuksiin. Erilaisiin kohteisiin, kuten kerrostaloihin, rakennuksiin ja nostureihin kapuavat junnut kuvaavat kaikki kuolemaa uhmaavat reunalla roikkumiset ja tasapainoleikit kameralle ja saavat katsojat haukkomaan henkeään.

Pelottava harrastevideo on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä, mutta myös paljon negatiivista palautetta siitä, kuinka typerää moinen touhu on. No, jotkut tykkäävät elää elämänsä äärirajoilla ja tämä video on siitä todiste – katso ja kauhistu! Sketsi.net ei kuitenkaa suosittele kokeilemaan moista kotioloissa.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti