Onko tässä maailman kummallisin koomikko? Katso Tape Facen huikea esitys

Talent-ohjelmissa nähdään jo jonkinmoista suorittajaa ja yrittäjää.

Tämä video esittelee yhden maailman hämmentävimmistä koomikoista, Tape Facen. Tape Face tuli täysin puun takaa lavalle esittämään omaperäistä komikkaansa ja kaikessa kummallisuudessaan, se toimii yllättävän hyvin. Taisi tuo esitys kelpaa tuomareiden lisäksi monelle muullekin, sillä Tape Face ylsi American Talent -ohjelman finaaleihin asti.

Tape Face, oikealta nimeltään Sam Willis, on vuonna 1978 Uudessa-Seelannissa syntynyt koomikko, joka on saanut kotimaassaan useita palkintoja. Nyt mies tunnetaan myös vahvasti kansainvälisellä komiikkakentällä.

Katso outo esitys alta ja tutustu mieheen!

Jos Tape Facen huumori upposi, tässä miehen toinen esiintyminen:

Jos haluat lisää huumoria, tykkää sivusta Sketsi.net Facebookissa, niin huumori tulee sinun luoksesi!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti