Tämä 80-vuotias kehonrakentaja on motivaatio, jota tarvitset!

Tuntuuko siltä, ettei näin kesällä millään malttaisi lähteä treenaamaan? Kuntosali tuntuu niin hikiseltä paikalta, ja terassit sen sijaan oikein kutsuvat viettämään vapaapäivää kaverin ja kaljoittelun merkeissä. Monilla kesäkropan tavoittelu hiipuu toukokuun lämpeneviin keleihin ja usein palaa vasta syksyllä, kun kaikki lehdet tuntuvat olevan täynnä kesäkilojen karkotusvinkkejä.

Entä jos syksyllä ei tarvitsisikaan karistella kesäkiloja? Entä jos motivaation pystyisi säilyttämään läpi kesän ja jopa läpi vuoden? Monille motivaatioruiskeena toimivat tositarinat ja ihmisten huikeat esimerkit. Nyt sellainen on todellakin löytynyt ja tämä video leviää netissä pikavauhtia.

Ernestine Shepherd on naiskehonrakentaja, joka jättää sanattomaksi saavutuksillaan ja mielettömällä kunnollaan. Teräsnainen on päässyt jopa Guinnesin ennätystenkirjaan, sillä hän on maailman vanhin naiskehonrakentaja. Nyt hän on jakanut oman tarinansa videon kautta.

Ernestine sanoo heräävänsä jo puoli kolmelta aamulla joka päivä, ilman herätyskelloa. Hän lausuu rukouksensa ja tämän jälkeen nauttii aamupalansa, johon kuuluu muun muassa kymmenen munanvalkuaista. Tämä 80-vuotias kehonrakentaja on todellakin inspiraatio ja motivaatio, jota tarvitset! Katso naisen tarina sekä ateria- ja treenirutiinit alla olevalta videolta. Otetaan me nuoremmat oppia!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti