Amerikkalaiset maistelevat suomiherkkuja, katso hauska video!

Me suomalaiset rakastamme omia herkkujamme, ja esimerkiksi salmiakki on jo pyhä asia. Jos ulkomaalainen näitä herkkuja haukkuu, sylkee pois tai kieltäytyy maistelemasta, pahoitamme herkästi mielemme.

Kun katsoo suomalaisten ruokakauppaketjujen makeishyllyjä, voisi luulla että maamme kulkee pelkästään sokerilla. Uutuustuotteita tulee jatkuvasti ja vanhat klassikot kasvattavat pussikokojaan. Tietyt suomiherkut ovat ja pysyvät, ja se herättääkin usein erilaisia mielipiteitä, että mitkä ovat niitä klassikoita?

Eräät Youtube-tähdet ovat saaneet suomalaiselta katsojaltaan paketin aina Kaliforniaan asti, ja nyt tämä aviopari päätti maistella saamiaan herkkuja. Paketista paljastuu niin Fazerin Marianne-karkkeja kuin Pätkis-patukoitakin monien muiden herkkujen lisäksi. Katso hauskat reaktiot videolta alta!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti