Näin miehet ja naiset ikääntyvät eri tavalla ‒ katso video!

Elämä ei ole aina reilua. Siinä missä naiset ovat kateellisia miesten kyvylle lisääntyä iästä riippumatta, miehet taas kuvailevat naisia ”kauniimmaksi sukupuoleksi” ja kadehtivat naisten yleisesti pidempää ikää.

Miehet ja naiset eroavat hyvinkin monella eri tavalla paljon toisistaan, mutta nyt keskitymme miesten ja naisten ikääntymiseen. Miten miehet ja naiset ikääntyvät eri tavalla? Katso alla oleva video, joka selventää miten naiset ja miehet ikääntyvät 20-, 30-, 40-, 50- ja 60-vuotiaina. Mitä kehoissamme tapahtuu?

Video selventää, että esimerkiksi kolmenkympin kriisien aikaan miesten hapenottokyky pienenee ja valtimoiden tukkeutuminen alkaa kiihtyä, jos elintapoja ei ota tarkasteluun. Naisten kasvojen iho kokee muodonmuutoksen 40-vuotiaina, kun kasvojen rasvapitoisuus vähenee ja huulet kaventuvat. Mutta missä iässä miehet alkavat laihtua itsestään? Sen saat selville alla olevalta videolta!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti