Laiskuuden huippu – nämä 6 kuvaa todistavat ihmisten laiskuutta

Seuraavista kuvista selviää tavallisten ihmisten laiskuus arkipäiväisissä asioissa karulla tavalla. Toisissa kuvissa laiskuus jaksaa naurattaa, mutta toisissa vihastuttaa. Oletko sinä törmännyt näin laiskoihin ihmisiin? Katso kuvat ja ilmianna kaverisi, joka on vähintään yhtä laiska kuin seuraavissa kuvissa esiintyvät henkilöt.

Tämän turisti-informaatiopisteen keksintö laiskuuden huippu, vai kertooko se nerokkuudesta? Kuvan turistipiste on avoinna 24-tuntia vuorokaudessa, eikä se tarvitse lainkaan miestyövoimaa. Informaatiopisteeseen on asennettu tablettitietokone, josta turistit voivat googlata tarvitsemansa informaation:
turisti-informaatio laiskoille

Vain Amerikkalainen voi olla liian laiska tehdäkseen itse voileipänsä. Vai mitä mieltä olet seuraavasta Amerikkalaisesta tuotteesta? Ostaisitko kuvassa esitellyn amerikkalaisen valmis pakaste-voileivän?
amerikkalainen pakasteleipä

Seuraava mies ottaa rennosti kesäfestareilla. Miksi seistä koko pitkän keikan ajan, kun sen voi helposti kuvata videokameralle makuuasennosta? Onko tämä laiskuuden vai nerokkuuden huippu?
laiska mies festareilla

Tässä asiassa ihmisten välinpitämättömyys ja laiskuus raivostuttaa. Kuva on otettu amerikkalaisen tavaratalon parkkipaikalta, jossa ihmiset eivät ole jaksaneet palauttaa ostoskärryjään niille tarkoitettuun paikkaan. Onneksi suomessa asia on harvoin näin huonolla tolalla.
ihmisten laiskuus

Kuvan mies on ostanut hienon toimistotuolin, mutta ei ole vielä jaksanut purkaa sitä paketista. Toisaalta miksi kasata tuolia, jos saman asian ajaa pahvilaatikko?
ihmisten laiskuus

Kuvan lähettänyt mies osti oven stopparin, jotta saisi lukittua oven haluamaansa asentoon. Laiskana kaverina hän ei kuitenkaan koskaan avannut pakettia, vaan käyttää stopparia paketissa. Toimiihan se näinkin!
laiskat ihmiset 3

Oletko sinä todistanut jotain vielä näitäkin kuvia laiskempaa suorittamista? Onko ystäväsi laiskuuden huippu? Lähetä kuva sketsi.netin toimitukseen yhteydenottolomakkeen kautta tai tägää kaverisi kommenttiosioon tämän sivun alalaidassa.

Kuvasarjan ihmisten laiskuudesta julkaisi ensimmäisenä Collegehumor-sivusto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti