Tyttöystävän pila on vertaansa vailla, uskallatko kokeilla? Katso miehen reaktio!

Netissä, varsinkin Youtube-palvelussa, on runsaasti pariskuntia, jotka ovat nousseet pieneen kuuluisuuteen pilojensa ansiosta. Youtube-videoissaan he pilailevat toistensa kustannuksella ja järjestävät toisilleen jekkuja, jotka he kuvaavat yleisölle. Mikään ei ole yhtä hyvää viihdettä kuin pilan kohteen oikea aito reaktio!

Brad Holmes -niminen englantilainen mies on tullut tunnetuksi tyttöystävälleen järjestämistä piloista. Siksi on korkea aika, että hän joutuu maistamaan omaa lääkettään! Videolla tyttöystävä kuvaa pilan, jossa hän lavastaa tilanteen, jossa Brad luulee pettäneensä tyttöystäväänsä. Apuna toimivat käytetty kondomi sekä Bradin hurja krapula. Kun ilta on ollut hurja, viinanhuuruinen eikä mies muista illasta oikein mitään, kaikki tarvittavat elementit ovat kasassa. Tämän tyttöystävän pila todella on vertaansa vailla, uskallatko itse kokeilla? Katso hauska video ja Bradin reaktio alta!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti