Youtube-videopalvelussa on nähtävillä rutkasti videoita, joissa pariskunnat tekevät piloja toisilleen. Jotkut pariskunnat ovat tulleet jopa kuuluisiksi youtube-videoidensa kautta, joissa he jekuttavat toisiaan minkä ehtivät ja yrittävät aina pistää paremmaksi. Jotkut pilat saattavat mennä jopa yli rajojen mutta no, se on pelin henki ja jos leikkiin ryhtyy niin seuraukset tulee kestää.

Nyt netissä leviää video, jossa tyttöystävä on valmistellut pilaa nukkuvalle poikaystävälleen. Poikaystävä on telkkaria katsoessaan nukahtanut sohvalle ja tyttöystävä ottaa esille Veet-vahaliuskat, jotka on tarkoitettu ihokarvojen poistoon ‒ yleensä vartalon iholle. Hän lämmittelee liuskat käsiensä välissä ja läjäyttää vahaliuskan kiinni poikaystävän toiseen kulmakarvaan! Poikaystävä herää välittömästi mutta ei ensin tajua, mitä on tapahtunut. Kun hän tajuaa, hänen reaktionsa on aivan hulvaton! Vielä hauskempi on kenties tyttöystävän vahingoniloinen nauru taustalla kun hän kuvaa poikaystävänsä sadattelua. Katso hauska video tyttöystävän pilasta alta!