Onko tänään luvassa yksinäinen ilta? Katso hauska video bootycallin eri vaiheista

Mikä on bootycall? Tälle sinkkujen tai avoimessa suhteessa elävien ihmisten yksinäisten iltojen helpottajalle ei ole oikein suomenkielistä käännöstä, mutta se on helppo selittää. Bootycall on puhelu, tekstari, WhatsApp-, Facebook- tai vaikkapa Snapchat-viesti, jonka lähetät ihmiselle, jonka haluat kutsua luoksesi kylään lyhyellä varoitusajalla. Bootycallin tunnusmerkkejä ovat myöhäinen ajankohta, kenties pieni tai vähän suurempikin humalatila ja flirttaileva sävy. Tarkoituksena ei nimittäin ole vain katsoa Netflixiä ja/tai jutella henkeviä. Ainakaan pelkästään. Viesti saattaa tulla yllättäen ihmiseltä, jonka olet tavannut kerran tai pari ja välillänne on jotain sutinaa, mutta ei (vielä ainakaan) sen suurempaa.

Jotkut haluavat naamioida bootycallin kepeäksi keskusteluksi tai kuulumisten vaihdoksi, mutta aika pian keskustelu kääntyy esimerkiksi siihen, missä olet tai mitä teet tällä hetkellä ja hei, jos on tylsää niin mun luokse voi tulla pitämään seuraa. Bootycall on yleensä seurausta omasta tylsyydestä tai keskenjääneestä illasta, jos vaikka omat ystävät lähtevät mielestäsi liian aikaisin baarista tai illanvietosta kotiin mutta sinua ei vielä nukuta. Bootycall ei ole siis yleensä tarkkaan harkittua toimintaa, vaan extempore-tyylistä tiedustelua, josko täksi illaksi löytyisi seuraa sinullekin.

Bootycallin 5 eri vaihetta ovat:

1. Yksinäisyys
2. Valikointi
3. Epätoivo
4. Paniikki
5. Parhaassa tapauksessa itse bootycall!

Tämä saattaa sattua sinullekin, niin kysyvänä kuin vastaanottavanakin osapuolena, joten jotta ymmärtäisit homman nimen, katso alla oleva pätkä. Onko tänään luvassa yksinäinen ilta tai pelkäätkö näin käyvän? Katso hauska video bootycallin eri vaiheista alta!

 

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti