Tämä jännittynyt nainen yllättää kaikki laulullaan – katso uskomaton video!

Kuva: tellymix.co.uk

Muistatko vielä tämän?

Kun tämä nuori nainen esittytyy tuomareille, on hänellä tärisevä olemus ja hento ääni. Yleisö on suuri Britannian Talent 2015 ohjelmassa, joten ei ihmekään että tämä esiintyminen jännittää kovasti. Tämä nuori nainen nimeltään Emma Jones vaikuttaa hieman epävarmalta tuomariston edessä.

Kun musiikki alkaa soida, hengittää Emma ensin syvään. Tuomaristo katsoo jännityksen vallassa, mitä sieltä on tullakseen. Kun Emma aloittaa laulun, tapahtuu kuitenkin jotain aivan uskomatonta! Tästä epäröivästä ja hentoäänisestä nuoresta naisesta purkautuu ällistyttävän vahva ja kaunis ääni joka yllättää kaikki. Tuomaristo katsoo Emmaa äimistyneenä – hän on valloittanut kaikkien sydämet laulullaan. Katso uskomaton video!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti