Oletko ikinä miettinyt, kuinka monen alkoholiannoksen jälkeen olet viehättävimmilläsi? Varmastikaan et ole kauneimmillasi, kun olet oksentamassa lattialle tai askeleesi heittävät sivulta sivulle.

Lähde
Lähde

Yhdysvaltojen Bristolin yliopisto suoritti tutkimuksen alkoholin vaikutuksesta ihmisen vetovoimaan. Tutkijat ottivat valokuvia yliopiston oppilaista ennen alkoholiannoksen nauttimista, yhden viinilasillisen jälkeen ja kahden viinilasillisen jälkeen. Tämän jälkeen kuvat annettiin eri ryhmille, jotka koostuivat selvinä olevista opiskelijoista. Opiskelijaryhmät vertailivat kuvia toisiinsa ja antoivat niistä omat arvionsa kuvien viehättävyyden perusteella.

Lähde
Lähde

Tutkimuksen tulosten perusteella selvitettiin viehättävyyden optimaalinen alkoholimäärä YKSI. Tutkijat kertovat, kuinka yhden alkoholiannoksen jälkeen pupillit laajentuvat ja lihakset rentoutuvat. Näiden reaktioiden ansiosta ihminen osoittaa itsestään enemmän positiivisia piirteitä. Myös poskien lisääntyvä punoitus vaikuttaa viehättävyyteen positiivisesti.

Ensi kerralla, kun olet viettämässä iltaa, niin paina mieleesi tämä yhden alkoholiannoksen nyrkkisääntö ja katso lopputulos!

Lähde: mtv.com