Nämä miehet kokeilevat synnyttämistä – Katso kuinka he pärjäsivät!

Kuva: Hight3ch

Tsekkaa massimaisterin bonukset ja nappaa helpot hynät!

Sanotaan, että synnyttäminen on voimakkain fyysinen kipu, mitä ihminen voi kokea. Miehillä ei tästä tosin ole hajuakaan. Nämä kaksi rohkeaa miestä ovat kuitenkin päättäneet ottaa selvää, mitä naiset oikein joutuvatkaan kestämään saattaessaan jälkikasvujaan maailmaan.

Videolla miehet kiinnitetään laitteeseen, joka antaa heidän keskivartaloonsa supistuksilta tuntuvia sähköimpulsseja. Miesten ”synnytyksen” edetessä laitteen impulsseja säädetään koko ajan voimakkaammalle, kunnes ne tuntuvat jo lähes sietämättömiltä.

Katso, kestävätkö miehet koettelemuksen loppuun asti! 

 

Tsekkaa massimaisterin bonukset ja nappaa helpot hynät!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti