Mies oli tulossa töistä punaisella Lamborghinillaan, kun hän huomasi tienpientareella Ladan.
Ystävällinen ja auttavainen kun luonteeltaan oli, hän pysäköi tien pientareelle Ladan perään ja meni Ladan kuljettajan luokse.

Taidat tarvita apua?, kysyi Lambon ajaja. Juu, hinausapu olisi hieno homma!, vastasi Ladakuski.

Tuumasta toimeen, ja kohta lada oli köytetty Lambon perään. Jos tulee jotain ongelmia matkan aikana, niin paina äänimerkkiä, sanoi Lambo kuski. Ei toimi äänimerkki, vastasi Ladamies. No näytäppä sitten vaikka villkua, kuittasi Lambo kuski.

Ja ei muuta kuin tien päälle. Hetken aikaa Ladaa perässään hinattuaan Lambon rinnalle kaasutteli leikkimään punainen Bemari. Hetken aikaa leikiteltyään Bemari kaasutti näyttävästi karkuun. Ei höpölöpö!, ajatteli Lambon kuski. Kyllä mä ny tollaselle Bemarille pärjään! Kyllä se Lada pysyy siellä perässä! Ja näin alkoi takaa-ajo. Vähän matkan päässä oli pitkä silta, jonka etupäässä olivat poliisit tutkineen passissa, ja loppupäässä olivat luonnollisesti pysäyttäjät. Kun kisailevat autot saavuttivat sillan, kuului pysäyttäjien radiosta:
”Ette jätkät ikinä usko tätä!! Täältä tulee punainen BMW 200km/h ja sen perässä tulee Lamborghini 250km/h ja sen perässä tulee punainen Lada, joka näyttää vilkkua, se meinaa lähteä ohi!!!”