Talk Show -tähti Ellen DeGeneres järjesti showssaan hauskan fanikohtaamisen.

Muusikko-laulaja Justin Bieber nimittäin laitettiin ohjelmassa yllättämään suurimmat faninsa. Tällä videolla näytetään, kuinka fanit kertovat kameroiden edessä ihailemastaan Bieberistä ja miksi hän on maailman paras siinä, mitä hän tekee. Fanit ovat innosta piukeana ja kilpailevat siitä, kuka heistä voittavat liput Justinin keikalle – he eivät kuitenkaan uskonut kokevansa jokainen Justinin läsnäolon. Kun Bieber astuu verhojen takaa fanien selän taakse ja puhuu näille, ovat reaktiot uskomattomia – halailua, itkua, kirkumista ja pussailua.

Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista laulajista ja varsinkin nuorten naisten mieleen. Katso koskettava ja hauska video!

https://www.youtube.com/watch?v=UclNw5-MaRo&t=182s