Katso JYP – Kometa Brno ilmainen live stream 5.12 täältä

JYP on viimeinen CHL:ssä mukana enää oleva suomalaisjoukkue. Puolivälierässä vastaan asettuu tsekkiläinen Kometa Brno.

JYP on mukana turnauksessa neljättä kertaa, mutta kertaakaan aiemmin jyväskyläläiset eivät ole selvinneet näin pitkälle turnauksessa. Matkanteko ei varmasti helpotu tässä vaiheessa, sillä tiistaisen vastuksen Kometan tilille on kertynyt turnauksen aikana vasta yksi tappio kahdeksan ottelun jälkeen.

Tämä tappio tuli lohkovaiheessa ruotsalaisen Malmön käsittelyssä 0-3-lukemin.

Kometa voitti omassa neljännesvälieräottelussaan sveitsiläisen EV Zugin kahdesti. JYP sen sijaan kaatoi Tapparan maalieron turvin omassa neljännesvälierässään. Alkulohkon molemmat joukkueet selvittivät jatkoon lohkokakkosina.

JYP aloittaa otteluparin kotonaan. Ensimmäisessä osassa joukkueet saattavat vielä hakea enemmän asetelmia, mutta kotijoukkue JYP:n kannalta hyvä tulos olisi elintärkeä. Toiseen osaan lähteminen tappio niskassa vieraskentällä voisi olla kova liian suuri haaste.

  • Nordicbet näyttää ottelun ilmaiseksi tiistaina klo 19.00 alkaen. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen. Palvelua käyttääksesi sinulla tulee olla rahaa tililläsi tai veto lyötynä viimeisen 24h sisällä.


JYP – Kometa Brno

Tiistai klo 19.00
TV: Nordicbetin livestream

Nordicbetin livestream on suomalaisten urheilufanien laajasti käyttämä. Palvelu tarjoaa myös huippujalkapalloa Espanjan Primera Divisiónista ja Ranskan Ligue 1:sta sekä lähetyksiä muilta huippu-urheilun kentiltä.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti