Joskus elämässä voi olla hetkiä, että et ole päässyt makuuhuonepuuhiin aikoihin ja kiireen takia olet jopa unohtanut, miltä tuntuu rakastella oikein kunnolla.

Ei hätää. Glamour-sivusto antoi neljä vinkkiä, joilla pääset takaisin pelikentille – lue!

1. Viettele itseäsi ja masturboi. Toista tämä useasti
Kun muistelet, miltä masturbointi tuntuu, herää seksuaalisuutesi paremmin. Tutki itsesäsi ja viettele kehoasi. Kokeile kaikkea vanhaa ja uutta ja tiedät, miltä mikäkin tuntuu tositoimissa. Itseluottamuksesi on parempi myös kun puet jatkuvasti jotain seksikästä päälle.

2. Hommaa hieman inspiraatiota
Oli se insipaario sitten pornoa, eroottisia tarinoita tai tuhmia kuvia, ne auttavat sinua herättämään seksuaalisuutesi. Mieti, mikä toimisi sinulle oikeassa elämässä.

3. Tee mielikuvitusmatka
Muistele aikoja, kun harrastit paljon seksiä. Mikä siinä oli ihanaa, mistä nautit? Mitä tekisit nyt eri tavalla? Mitä olet aina halunnut tehdä? Itsensä löytäminen on tärkeää, jotta voit jakaa halujasi muille.

4. Muista, että seksi on yhteinen hetki
Sitten kun pääset lopulta hommiin, muista jakaa nautintoa parillesi, mutta myös itsellesi. Monet miehet sanovat, että ei ole mitään kuumempaa kuin se, että nainen nauttii täysillä. Muistakaa molempien halut ja nauttikaa pitkään ja hartaasti!

Seksi on kuin pyörällä ajaminen – jos olet jo sen oppinut, osaat kyllä. Mutta tekniikassa voi aina olla hiomista.

Lähde: Glamour

Kuva: Pixabay