Omatekoinen jäätelö on varmasti yksi parhaista herkuista mitä voi saada. Tällä uskomattoman nerokkaalla niksillä sinun ei tarvitse käyttää jäätelökonetta eikä odottaa tunteja että jäätelö jäähtyy pakkasessa! Jäätelön jäähdyttämiseen tarvitset vain kaksi minigrip -pussia, yhden pienen johon tulevat jäätelöainekset, ja toisen isomman joka on täytetty jäällä.

Ainesosiksi tavitset vain maitoa, kermaa, sokeria, suolaa sekä vaniljaa joko uutteena tai vanljasokerina. Videolla näkyvät ohjeet ovat cup -mittakoossa, jotka voi kuitenkin helposti muuntaa desilitroiksi tällä nyrkkisäännöllä: 1 cup = 2,37 dl.

Desilitroihin muunnettu ja yksinkertaistettu ohje:

1 dl maitoa

1 dl kermaa

3 rkl sokeria

vaniljauutetta/vaniljasokeria

Sekoita ja laita pieneen minigrip -pussiin.

Täytä iso minigrip pussi noin 8 dl jäätä ja lisää reilusti suolaa. Suolaa tarvitaan jään nopeaan sulamiseen. Aseta pieni pussi isompaan ja sekoita. Jatka kunnes jäätelö on saavuttanut halutun koostumuksen, ja valmista on!