Valtamerien laajuus onnistuu yllättämään joka kerta. Aina, kun pulahdat lomalla mereen vilvoittelemaan tai lähdet reissussa snorklaamaan, huomaat miten valtavan voimakas elementti meri on. Vedenalainen maailma on jotain aivan käsittämätöntä, ja vaikka ihmiset ovat onnistuneet paljastamaan huikean paljon sen salaisuuksia, merien syvyyksissä piilee edelleen paikkoja, joissa emme ole käyneet ja eläinlajeja joita ei ole tunnistettu tai nähty.

Jos harrastat sukellusta tai olet sitä edes joskus kokeillut, tiedät vielä paremmin kuinka meri voi pitää sisällään vaikka ja mitä. Se on aivan oma maailmansa. Sieltä voi bongata mitä tahansa ihmeellistä. Nyt on julkaistu video, joka on kuvattu Kalifornianlahden rannikolla. Ensin tulet huomaamaan vain valtavan tumman möykyn. Sitten tajuat, että lauma pelikaaneja lentää hitaasti tämän möykyn yläpuolella. He näyttävät olevan hyvinkin kiinnostuneita tästä ilmiöstä. Vaikka merestä voi löytyä mitä tahansa, harva vetää vertoja tälle asialle, joka nousee videolla tästä tummasta massasta.

Ne ovat rauskuja, joita kutsutaan englanniksi nimillä Mobula Munkiana tai Mobula Ray. Ne uivat yhdessä isossa rykelmässä, mikä tosin aiheuttaa niille vaaratilanteen, sillä ne ovat tällöin helposti saalistuksen kohde. Niillä on tosin aivan uskomaton ja epätavallinen kyky; ne osaavat lentää! Katso näitä mielettömiä otuksia kun ne kulkeutuvat meren pinnalla korkealla ilmassa. Ne ovat todellisia akrobaatteja!