Oletko aina halunnut lentää? Siinä tapauksessa voit vuokrata esimerkiksi lentotunnin, jolla pääset kokeneen lentäjän kanssa puikkoihin ja vain taivas on rajana. Lysti tosin maksaa suuria summia ja ajan varaaminen saattaa olla haasteellista.

Entä jos voisit ”lentää” veden alla? Nyt se on mahdollista, sillä uusi vedenalainen surffilauta villitsee maailmalla! Netissä hurjaa tahtia leviävä video näyttää, kuinka tässä nerokkaassa laitteessa on siiven muotoinen lauta, jota vene hinaa perässään. Pidät vain siipilaudasta kiinni ja annat mennä!

Laudassa on kaksi osaa ja niiden välinen liitin mahdollistaa sen, että voit itse kontrolloida liikkeitäsi, sillä laudan osat voivat liikkua eri suuntiin. Vedenalaisen surffilaudan avulla voit sukeltaa snorkkelin ja räpylöiden kanssa syvällekin mereen ja kokea koralliriutat ja kalaparvet. Jos pystyt pidättämään hengitystäsi pitkään, vielä parempi! Perusmalli maksaa noin 300 dollaria, joten lysti ei käy kauheasti kukkarollekaan, jos olet vesipeto ja maksat usein vesiaktiviteeteista muutenkin.

Eikun vain harjoittelemaan hengityksen pidättämistä! Katso upea video vedenalaisesta surffilaudasta alta.