Me kaikki olemme kokeneet sen kiusallisen ja joskus hermostuttavankin hetken, kun vieraassa maassa et tule ymmärretyksi kielimuurin takia. Vaikka englannilla pärjää nykyisin melkein kaikkialla, eivät sitä kaikki kuitenkaan puhu, ja olisi kurjaa jos kielitaidottomuuden vuoksi tämä mahtava maailma jäisi kokematta ja rajoittuisi vain omaan kotimaahan.

Yksi vaihtoehto on hommata alhaalla näkyvä T-paita, jonka symboleiden avulla voit kertoa vastapuolelle mitä halajat. Ruokaa, majapaikkaa, vessaa, lentokenttää? Tällainen paita on kuin tehty hiljaiselle suomalaiselle, sillä puhua ei tarvitse ‒ riittää, että osoitat T-paidan kuvia.

Uusi ihmeellinen korvalaite kääntää vieraat kielet reaaliajassa ‒ ostaisitko?

Montako eri väriä haluaisit näitä ostaa?

Nyt reissausvarustus on kuitenkin nostettu aivan uudelle tasolle, kun mieletön reaaliajassa vieraita kieliä kääntävä korvalaite on keksitty! Tulevaisuudessa voit kenties vain sujauttaa tämän napin korvaasi ja aloittaa keskustelun vierasta kieltä puhuvan ihmisen kanssa, ja molemmat ymmärrätte toisianne!

Korvalaite, joka kääntää kieliä reaaliajassa

Waverly Labs -yritys Yhdysvalloista kehitteli laitteen nimeltä The Pilot System. Tämä ihmeellinen korvalaite kääntää sanomasi asiat kielelle, jota vastapuoli puhuu. Tällä hetkellä kielivaihtoehdot ovat espanja, italia, ranska ja englanti. Kun ottaa huomioon, kuinka monissa eri maissa näitä kieliä puhutaan, kielitaidottoman matkustusmahdollisuudet ovat huikeat! Varsinkin laitteen yleistyessä voimme vain kuvitella miten kielivaihtoehdot laajenevat.

The Pilot Systemin sanotaan tulevan markkinoille syksyllä. Mutta miten tämä laite toimii käytännössä? Katso video alta!

https://www.youtube.com/watch?v=Y87Qk34BZUQ