Kesällä monet huvittelevat käymällä huvipuistoissa ja tivoleissa, ja tästä aktiviteetista varsinkin perheen pienimmät pitävät. Huvipuistot ovat kuitenkin täynnä päätähuimaavia laitteita, joihin on ikä- ja pituusrajat, joten kaikkiin laitteisiin eivät lapset pääse. Tällaiset laitteet ovat esimerkiksi poikkeuksellisen kovaa menevät vuoristoradat, jotka pyörittelevät kanssamatkustajia ylösalaisin sekä muut korkealle ja kovaa menevät laitteet, joihin myöskään sydänvaivaisten ei kannata nousta.

Maailmalla on toinen toistaan hurjimpia laitteita, ja nyt netissä leviää video japanissa olevasta vuoristoradasta, jollaista ei ole ennen nähty. Tämä vuoristorata ei huimaa nopeudellaan mutta maisemillaan kyllä! Tämä vuoristorata toimii nimittäin matkustajan omalla polkuvoimalla, eikä siinä ole lainkaan suojakaiteita. Sky cycle -niminen laite on löydettävissä Japanista Okayaman kaupungista Washuzan Highland -huvipuistosta. Tämä vuoristorata tarjoaa mahtavat maisemat, mutta turvaksesi vain turvavyön. Uskaltautuisitko tähän japanilaiseen vuoristorataan? Katso video alta!