Keräsimme mielenkiintoisia instagram-tilejä, joita voit seurata surun tai tylsyyden hetkellä. Seuraavien instagram-käyttäjien kuvien avulla saat varmasti hymyn huulille ja piristät päivääsi keskellä tylsää arkea! Instagram tilejä on moneen makuun ja näistä löytyykin varmasti kaikille oma suosikki.

 

Katso parhaat instagram tilit

@thefatjewish

sketsi_instagram_hauska

@thefatjewish tarjoaa instagramin hävyttömintä huumoria, jota seuraamalla joudut pidettelemään nauruasi.

@baddiewinkle

sketsi_viihde_instagram_mummo

Tämä 87 -vuotias isoäiti irrottelee instagram -tilillään ja tarjoaa seuraajilleen tavallisesta eläkeläisen arjesta poikkeavia kuvapäivityksiä. Tämä isoäiti elää kuin viimeistä päivää!

@lateksituppii

sketsi_hauska_instagram-viihde_14

Suomalainen teinipoika, joka on kerännyt suomalaisten huomion hauskoilla instagram -videoillaan. Hän tarjoaa seuraajilleen lähes päivittäin aimo pakkauksen komiikkaa. Videot käsittelevät suomalaiselle nuorisolle akuutteja aiheita hauskalla vivahteella!

@miserable_men

Sketsi_instagram_hauska_8

Hauskoja kuvia miehistä, jotka selvästikään eivät viihdy ostosreissullaan. Toiset heistä nukkuvat ostoskeskusten lepotuoleissa, kun taas toiset näpyttelevät puhelimiaan aikaa tappaakseen. Mahtavaa viihdettä!

@peejet

sketsi_instagram_viihde_hauska_kuva_9

Tämä mies on tunnettu ajanvietostaan julkkisten kanssa. Hieman tarkennettuna, mies on käyttänyt kuvanmuokkausohjelmia avukseen. Kuitenkin kuvat ovat niin aidon näköisiä, että voitaisiin sanoa hänen olevan melkein sukua julkkiksille!

@mrpimpgoodgame

sketsi_instagram_viihde_10

Instagramin selfie-mestari häikäisee maailmaa mahtavilla selfie-kuvillaan. Hän on varsinainen tuhannen ilmeen mies!

@trotterpup

sketsi_viihde_mopsi_instagram_11

Tapaa yksi instagramin suloisimmista ranskanbulldogeista ja seuraa hänen mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Voisiko hänet tavata kenties Milanon muotiviikoilla ?

@kanyedoingthings

sketsi_hauska_kanye_instagram_12

Kaikki tuntevat maailmankuulun artistin Kanye Westin. Tunnetusti hän ei ole aina täysin innoissaan valokuvaajan lähestyessä. Seuraa instagramissa tätä parodiaa ja katso kuinka Kanye seikkailee maailman eri kolkissa olostaan nauttien!

@cookingforbae

sketsi_instagram_viihde_hauska_14

Instagramin parhaat ruokamokat. Kaikki eivät ole seppiä syntyessään, eivätkä välttämättä pienen harjoittelunkaan avulla. Jos luulet olevasi huono kokki, niin katsoppa nämä kuvat ja mieti uusiksi!

@yoyoha

sketsi_instagram_hauska_2

Tämä mies piirtelee taideteoksia take away -kuppeihin ja muihin vastaaviin kertakäyttöastioihin. Piirrustukset ovat sen verran hienoja, etteivät ne ansaitse roskakoriin joutumista!

@cashcats

sketsi_kuva_hauska_3

Kissat, jotka kylpevät rahassa. Voiko tästä enään viihde paremmaksi muuttua ? Tämän tilin omistaja ei kärsi mielikuvituksen puutteesta.

@digbyvanwinkle

sketsi_hauska_instagram_4

Nämä kaksi koiraa harrastavat kitaran soittamista ja banaanin syömistä. He myös nauttivat olostaan erilaisissa suloisissa asusteissa. Kyseistä instagram-tiliä seuraamalla tulet varmasti hyvälle tuulelle!

@kidsaretheworst

sketsi_hauska_viihde_instagram_5

Tämä instagram-tili on suunnattu vanhemmille, jotka kokevat hankalia aikoja omien lastensa kanssa. Ehkä omien lasten touhuilut eivät tunnukaan enään niin kamalalta ?

@passengershaming

sketsi_hauska_viihde_instagram_7

Kokoelma lentokoneen henkilökunnan ottamista kuvista, joissa todistetaan matkustajien häpeämätöntä käytöstä. Voiko tällaista oikeasti tapahtua ? Katso tämä instagram-tili ja harkitse ykkösluokan lippuja!