People are awesome -videokokoelmat ovat takuulla yksi Youtube-palvelun katsotuimmista videoista. Näihin videoihin kootaan parhaimpia otoksia ihmisten kotivideoista, joissa he esittelevät hämmästyttäviä taitojaan, olivat ne sitten mitä tahansa skeittauksesta tankotanssiin ja voimistelusta joogaan. Näitä videoita katsellessa tulee hämmästelleeksi mihin kaikkeen ihmiskeho pystyykään, ja olisiko itsestä moiseen jos vain harjoittelisi ahkerasti? Jotkut tosin vain ovat jossain lajissa luonnonlahjakkuuksia ja toiset vain osoittavat mihin sinnikäs harjoittelu voi johtaa.

Nyt on julkaistu uusin People are awesome -videokokoelma, jota jaetaan ahkerasti myös Facebookissa. People are awesome -videot todella hämmästyttävät ‒ katso yksi kooste alla olevalta videolta! Videolla näytetään esimerkiksi uskomatonta kehonhallintaa, kun useat naiset näyttävät mihin pystyvät muun muassa tasapainoillessaan keinussa. Yksi mies esittelee taitojansa koripallon kanssa, kun taas eräs tyttö näyttää mihin pystyy tavallisella jumppapallolla. Kärsitkö korkeanpaikankammosta? Siinä tapauksessa henkesi salpautuu katsoessasi muutamia, jotka tekevät vaarallisennäköisiä hyppyjä rakennusten katolta ja korkealta kalliolta veteen.

Videolla näytetään myös eräs taito hidastettuna, joka lähti aiemmin leviämään netissä omalla videollaan. Siinä korkeushyppy nousee aivan uudelle tasolle. Ota selvää, mikä se oli ja klikkaa alla oleva video pyörimään!