Kuulemme aivan liian usein tarinoita, kuinka yleensä nuoret naiset joutuvat huumauksen kohteeksi baareissa. Yhtäkkiä tytöltä vain lähtee täysin jalat alta, vaikka alkoholin juominen olisi pysynytkin kohtuullisissa rajoissa. Sitten jälkiviisaina muistutellaan, kuinka aina täytyy vahtia juomaansa tarkasti, eikä jättää sitä minnekään. Kuvitellaanpa seuraava tilanne; menet vessaan, etkä luonnollisesti saa ottaa juomaasi sinne mukaan. Pyydät ystävääsi vahtimaan drinkkiäsi vaikkapa pöydässä tai baaritiskillä. Jätät juomasi rauhallisin mielin pöydälle, koska tiedät seuralaisesi vahtivan lasia. Asia ei ole ihan näin yksitoikkoinen.

Tällä videolla mies nimeltä Joey Salads testaa baariin asennettujen kameroiden kanssa, kuinka helposti hän onnistuu tiputtamaan naisten juomiin huumaavia aineita. Katso ja ota opiksesi.