Mitä kadut eniten? Katso ihmisten paljastukset videolta

Mitä kadut eniten? Tämä kysymys esitetään usein esimerkiksi vanhuksille samalla kun heiltä kysytään elämän tarkoitusta, oman elämänsä parhaimpia hetkiä sekä asioita, mitä he tekisivät toisin, jos saisivat toisen mahdollisuuden.

Katuminen on usein turhaa, sillä tehtyjä asioita ei saa tekemättömiksi, mutta on silti mielenkiintoista tietää, mitkä asiat ihmiset olisivat jättäneet mieluusti tekemättä tai sanomatta. Katuminen ei saa siis asioita tekemättömiksi, mutta se silti osoittaa, että ihminen on aidosti pahoillaan, jos on vaikka satuttanut jotakuta läheistään.

Nyt netissä leviää video suuresta liitutaulusta, joka pystytettiin keskelle New Yorkia yhdeksi kokonaiseksi päiväksi. Siihen kirjoitettiin: Mitä sinä kadut eniten? ja jätettiin siihen, jotta ihmiset voisivat kirjoittaa omia tarinoitaan. Aluksi monet vain tuijottivat liitutaulua kiinnostuneita, useat ottivat siitä valokuvia ja ihmiset jäivät selvästi miettimään asiaa tarkemmin.

Sitten tarinoita alkoi kertyä taululle. Ihmisiä myös haastateltiin videolle, ja vastaukset sekä taululla että videolla ovat mykistäviä, koskettavia ja laittavat itse kunkin miettimään omia valintojaan, ja mitä voisi tehdä toisin tästä hetkestä alkaen. Videolla näkyy myös, mikä näille kaikille tarinoille on yhteistä. Mikä se on? Mitä sinä itse kadut eniten? Katso vastaus ja ihmisten paljastukset alla olevalta videolta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti