Nykyajan deittailumaailmassa on niin paljon eri sääntöjä, että fiksuinkin meistä menee sekaisin. Lisäksi pakkaa sekoittaa se, että välillä meitä kehoitetaan olemaan piittaamatta säännöistä ja tekemään juuri niin, kuin itsestä tuntuu parhaalta. Neuvon rohkaisemana menet ja soitat deittikumppanisi perään heti samana iltana toivottaaksesi hyvää yötä ja sanoaksesi, että sinulla oli todella kivaa. Sitten kuuntelet radiohiljaisuutta kolme, neljä päivää, kunnes kysyt mitä kuuluu ja milloin nähtäisiin seuraavan kerran. Vastauksena saat kiusallisen tekosyyn deittien lykkäämisestä, ja aavistat, että taisit sittenkin olla liian innokas.

Mitä muuta mies/naispolo voi enää tehdä, kuin palata ”normaaleihin” sääntökuvioihin? Jos kerta kaikki muutkin niitä noudattavat? Varsinkin naiset ovat erittäin monimutkaisia olioita, joiden kanssa täytyy olla tarkempi ja varovaisempi kuin täyden rinkan kanssa astiakaupassa. Siksi kokosimme alle käteviä vinkkejä, joista tiedät, oletko yhtään oikeilla jäljillä. Lisäksi nämä vinkit opettavat sinua ymmärtämään naisia edes hiukkasen paremmin. Mies! Pohditko, onko nainen kiinnostunut sinusta? Katso nämä merkit!

Mies! Pohditko, onko nainen kiinnostunut sinusta? Katso nämä merkit!

Ei ole ehkä paras vinkki jahdata naimisissa olevaa naista, mutta puserosta voit tsekata, onko daami kenties onnellinen sormus sormessaan!

Mies! Pohditko, onko nainen kiinnostunut sinusta? Katso nämä merkit!

Naiset tykkäävät puhua ja spekuloida. PALJON. Jos hän on mykkä seurassasi, kannattaa ottaa se vinkkinä, ettei hänellä ole sinulle paljoa kerrottavaa, toisin sanoen tämä juttu taitaakin olla tässä.

Mies! Pohditko, onko nainen kiinnostunut sinusta? Katso nämä merkit!

Kehonkieli, ah, miten paljastava se voikaan olla! Tarkkaile näitä merkkejä. Mutta ÄLÄ tarkkaile liikaa, ettet joudu irrottamaan ruokailuvälinettä omasta rinnastasi.

Mikä olikaan se sopiva aikaväli odottaa ennen soittamista? Toisaalta, jos et soita ollenkaan, pääset levelille, jolle et muuten edes pääsisi. Naisetko outoja? Eeei….

Edelleen, aina ja ikuisesti: Jos nainen sanoo ”Mene sitten”, ÄLÄ mene, älä missään tapauksessa mene.

Katsomalla näitä aivoja, alatko ymmärtää naisia hiukkasen paremmin? Suklaa on aina hyvä lahja, ja tuo pisteet kotiin, muista se.

Mutta hei, eikös se ole kiinnostuksen merkki, että nainen antaa sinun päättää illallispaikan? Hän haluaa miellyttää sinua. Ota tämäkin positiiviselta kannalta, vaikka keskustelu saattaakin venyä nälkäkuoleman partaalle.

Outoa. Todella kummallista. Koirat vain olevat parempia.

Oletko itse ikinä joutunut kaverivyöhykkeelle? Miten päästä sieltä pois? Se tarvitsee aivan oman artikkelinsa.

Viimeinen kuva selittänee kaiken. Olet nyt täysin oppinut! Mene ja hanki itsellesi deitit tällä viikolla!

 

 

Lähde.