Hollantilainen taiteilija Ramon Bruin, tunnetuaan myös nimellä JJK Airbrush, on tunnettu uskomattoman todellisista 3D-piirroksista. Taiteilija luo lyijykynällä paperille hienoja kolmiulotteisia piirroksia. Nämä taideteokset näyttävät uskomattoman aidoilta. Devianart -taidesivusto kysyi Ramonilta ohjeita 3d-piirroksen tekemiseen lyijykynällä, mutta taiteilija ei suostunut vielä paljastamaan käyttämiään tekniikoita. ”Ehkä jaan vinkkejä myöhemmin, mutta nyt keskityn hämmästyttämään teitä kaikkia”, kuului vastaus. Katso kuvat uskomattomista 3d-piirroksista, huomaathan, että kuvia ei ole muokattu ja ne on tehty täysin tavallista paperia ja kynää käyttäen.

3d-piirustukset kolmi ulotteinen piirustus 3 ulotteinen lyijykynäpiirustus lyijykynällä piirustus lyijykynäpiirros2 lyijykynäpiirros 3d lyijykynäpiirustus 3d lyijykynäpiirustus2 3d piirustus

 

JJK Airbrush