Unelmien poikamies on erittäin tunnettu reality-sarja, joka pyörii myös Suomessa ties monettako tuotantokauttaan. Tällä viikolla on alkamassa uusi kausi myös kotimaisesta versiosta mutta varsinainen uutinen koskee Uuden-Seelannin Bacheloria.

Sarjassa poikamies vie tyttöjä unelmatreffeille. Niin myös tällä kertaa kun helmeilevä merenranta näkyy taustalla. Vaimoehdokas on kuin sulaa vahaa poikamiehen käsittelyssä ja pääsee juuri hehkuttamaan upeaa tunnelmaa kunnes tapahtuu jotain, mitä yleensä haluaisi ehkä viimeiseksi tapahtuvan ensitreffeillä. Nainen nimittäin pieraisee niin että lopputulos kuuluu myös kotikatsomoihin asti. Lohdullista on kuitenkin se että nainen ottaa homman hyvin haltuun ja selkästi ymmärtää tilannekomiikan päälle.

Hauskoja sattumuksia voi siis tapahtua myös paremmissa piireissä. Tsekkaa itse videolta, kuinka kaikki kävi!

https://www.youtube.com/watch?v=eEdcLD1C8I0