Kevät on shoppailun kulta-aikaa, sillä vielä voit löytää alennusmyynneistä löytöjä ensi talveksi (fiksu ajattelee ostoksia ja ensi talven hankintojaan etukäteen ja säästää huimia summia) mutta kaupat pursuavat jo myös kevätsesongin tuotteita, joita hypistellessä tuntee kankaiden keveyden ja lähestyvän kesän lämmön.

Shoppailu on monelle naiselle rakas harrastus, jota voi kutsua jopa liikunnaksi ‒ kyllähän siinä askelia kertyy helpostikin kun päivän kiertelee kauppoja ‒ mutta entäs jos et satu kuulumaan näihin shoppailuhimokkaisiin naisiin? Tai entäs jos olet mies, joka vihaa kaupoissa ravaamista? Tai entäs jos sinulla ei vain oikein riitä aika kaupungilla pörräilyyn?

Nettivaatekaupat tulevat tässä kohtaa erittäin hyödyllisiksi! Voit selailla tarjontaa kahvikuppi kädessäsi, tilata haluamasi tuotteet lähimpään postipisteeseesi tai jopa suoraan kotiovellesi ja palauttaa tuotteet, jos ne eivät istuneetkaan. Lisäksi monissa nettivaatekaupoissa valikoima on suurempi kuin kivijalkakaupassa ja heillä on usein myös parempia tarjouksia ja alennusmyyntejä. Puhumattakaan siitä hyödystä, ettei sinun tarvitse jonottaa ja seistä hikoilevana kasa vaatteita sylissäsi ja sovittaa niitä ahtaassa pukukopissa, vaan voit tehdä tarvittavat peilailut kotonasi. Parhaat nettivaatekaupat naisille sekä miehille ‒ katso vinkit alta!

River Island

River Island on englantilainen liike, joka myy laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita sekä asusteita naisille. Tästä kaupasta löydät esimerkiksi mekkoja, jotka erottuvat massasta ja vaatteissa käytettävät printit ja värit ovat piristäviä ainaisten vaakaraitojen sijaan. Kuumimman ja uusimman muodin löydät täältä. Toimitusmaksu on 7,50 euroa ja toimitusaika noin 7 päivää. Miinuksena se, että palautuksen postimaksut on maksettava itse.

Yoox

Haluatko pukeutua huippusuunnittelijoiden vaatteisiin? Siinä tapauksessa tämä on paikkasi. Täällä teet hyviä alelöytöjä, mutta varaudu viettämään tässä nettivaatekaupassa reilusti aikaa, sillä valikoima on erittäin laaja. Valikoimia löytyy sekä naisille että miehille. Yoox-nettikaupassa on ilmainen palautus, joka on plussaa, ja toimitusaika on neljästä päivästä viikkoon. Toimitusmaksu on 13 euroa.

Nelly

Tämä nettivaatekauppa saattaa olla sinulle ainakin nimenä tuttu useiden suomalaisten julkkisten Instagram-tileiltä. Esimerkiksi Martina Aitolehti, Sofia Ruusila-Nousiainen sekä Sabina Särkkä mainostavat Nelly.comin vaatteita Instagramissaan. Nelly on Pohjoismaiden suurin vaatteisiin ja kenkiin erikoistunut nettikauppa, ja voit tilata heiltä esimerkiksi uutiskirjeitä sähköpostiisi, jotka sisältävät tarjouksia. Vaatteet ovat trenditietoisia, mutta suunnattu lähinnä vain kaksi- ja kolmekymppisille naisille. Plussana toimitusaika, joka on vain 2-6 päivää ja toimitusmaksukin on vain 4 euroa.

The Outnet

The Outnet myy edellisten sesonkien huippumuotia edullisesti. Jos haluat tilata vaatteita The Outnetistä, kannattaa kirjautua käyttäjäksi, jotta saat tiedon siitä, milloin erikoisalennusmyynnit alkavat. Ole nopea, sillä kyseiset tuotteet loppuvat nopeasti. Tämän nettivaatekaupan miinuksena on se, että palautuksista veloitetaan noin 20 euroa, mutta toimitusmaksu palautetaan sinulle. Toimitusaika on noin viikon ja toimitusmaksu noin 11 euroa.

Yoek

Tässä nettivaatekaupassa myydään muotia pluskokoisille naisille, mikä on hyvä uutinen heille, jotka ovat kyllästyneet siihen, ettei isompia kokoja tahdo löytyä mistään. Vaatteet ovat naisellisia eivätkä säkkejä, joiden tarkoitus on peittää kaikki muodot näkyvistä. Palautus on ilmaista ja toimitusaika on kahdesta neljään päivään. Nettikauppa mainostaa myös ylellisesti käärittyjä tuotteitaan, joita voisi antaa sellaisenaan myös lahjaksi.

Spartoo

Spartoo on paratiisi kenkä- ja laukkufriikeille! Hinnat vaihtelevat edullisista tuotteista luksusmerkkeihin, joten eiköhän jokainen löydä täältä kenkiä omaan budjettiin sopivaksi. Nettikaupalla on myös hauska yksityiskohta, heidän sivuillaan voi nimittäin ”raaputtaa arpaa”, josta voi voittaa kenkiä vaikka joka päivä. Spartoolla toimitusmaksu on 5 euroa ja toimitusaika on 8 päivää. Tuotteiden palautus on ilmaista. Kenkiä löytyy aina naisille, miehille kuin lapsillekin.

Bubbleroom

Bubbleroom on Nellyn ohella yksi suurimmista Pohjoismaiden nettivaatekaupoista, ja sen valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten vaatteet, kengät ja asusteet. Tunnettuja merkkejä ovat esimerkiksi Vero Moda sekä Tommy Hilfiger mutta kaupasta löytyy rutkasti myös pienempiä merkkejä, joista voit löytää uuden suosikkisi. Toimitusaika on 3-5 työpäivää ja toimitusmaksu on noin 4 euroa.

American Apparel

American Apparel on nettivaatekauppa sinulle, joka etsit perusvaatteita edulliseen hintaan. Niin kuin nimensä, kauppa on amerikkalainen. Nettikaupasta löydät muun muassa laadukkaita T-paitoja ja muodikkaita perusvaatteita arkeen naisille, miehille sekä lapsille. Toimitusaika on noin viikon ja toimitusmaksu 8 euroa. Jos haluat tehdä palautuksen, sinun tulee itse maksaa sen postimaksu.

Tästä listasta löydät takuulla ainakin yhden nettivaatekaupan, jossa shoppailla uutta lookia tai täydentää varastoja, jos vaatekaapin perältä löytyy vain kauhtuneita T-paitoja ja rikkinäisiä farkkuja. Siitä vain penkomaan!

 

*sisältää kaupallisia mainoksia